Cjenik usluga

Osnovne usluge i cijene

    

Najam pretinca plaća se unaprijed, a ostali troškovi nakon obrade po primitku narudžbe a prije slanja robe na Korisnikovu adresu sa skladišta "USPRETINAC" iz USA-u..

Obrada pošiljke i usluga USPS dostave naplaćuju se kod svake pošiljke.

Vašu dostavu iz SAD plaća tvrtka "USPRETINAC" dostavnoj službi u US dolarima a Vi isti iznos plaćate u HR kunama pomoću kreditnih kartica direktno ''uspretincu'' putem PayPal računa.

Usluge

Usluga Cijena  USD
Obrada paketa  $11.50 po paketu
Konsolidacija,
(prepakiranje više paketa u jedan)
 $3.50 po paketu
Produljeno skladištenje
(nakon isteka 20 dana)
$3.50 po danu
Primanje US magazina na Vaš osobni broj pretinca
(samo uz godišnji najam)
$1.80 po magazinu
Naknada za obradu teških pošiljki  $0.50 za svaki Lbs (0,454Kg)
iznad 20 Lbs (9,07Kg)

Ove dodatne usluge moguće su po želji ili po potrebi.

Usluga aircargo i kontejnerske dostave obavlja se uz prethodni dogovor sa Korisnikom.

Obrada za svaki lbs (0,454kg) iznad 20 lbs naplaćuje se dodatnih $0.50. Npr. obrada pošiljke teške 22 lbs (10Kg) iznosi ($11.50 + 2 lbs x $0.50) = $12.50 ukupno za obradu i rukovanje pošiljke.

Postanite korisnik

Registracija na USpretinac.com je besplatna.

Ako imate pitanja o online kupovini - npr. kako i gdje naručiti proizvode koje želite, kolike troškove možete očekivati i slično - javite nam se telefonom ili emailom kako je navedeno na kontakt stranici i rado ćemo Vam pomoći, čak i kada pojedinu isporuku realizirate direktno preko online shopa a ne preko nas.

Napomene

Eventualne dodatne troškove, u državi u kojoj živite, po primitku pošiljke (carina, PDV isl.) snosi sam Korisnik.

Jednokratni najam pretinca vrijedi za jednu online narudžbu na adresu USpretinac, a godišnji za neograničen broj narudžbi u trajanju od 365 dana.

Obrađenom pošiljkom smatra se svaki paket poslan na adresu Korisnika. Npr. ako 3 zaprimljena paketa (po jednoj ili više korisnikovih online narudžbi) prepakiramo i pošaljemo Korisniku u jednom paketu, naplaćuje se jedna obrada i dvije konsolidacije, a ako ta 3 paketa pošaljemo pojedinačno Korisniku, naplaćuju se 3 obrade. 

Vrijednost do/iznad 300$, prema kojoj se izračunava trošak obrade pošiljke, odnosi se na iznos računa Vaše online kupovine u Americi

Točne troškove obrade i dostave do Vaše adrese javit ćemo Vam email porukom kada Vaša roba stigne na USpretinac.

Više informacija o obračunu i naplati usluga i troškova, te o korištenju usluga USpretinac.com, korisne savjete i upute možete naći na stranici Informacije.

 0

Najam pretinca jednokratno

95,00 kn

Godišnji najam pretinca

365,00 kn