Uvjeti korištenja usluga USpretinac.com

Općenito
Usluga
Odgovornosti i obveze
Zaštita privatnosti
Kreditne kartice i plaćanje


Općenito

Korisnik je obavezan prije registracije prihvatiti uvjete i termine korištenja usluga USpretinac.com.

Korisnik je svaka pravna i fizička osoba koja izvrši narudžbu i plaćanje usluge na USpretinac.com.
Sukladno članku 43. Zakona o zaštiti potrošača RH, ugovor u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, odnosno djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

Korisnik razumije i slaže se da uvjeti i termini ovog ugovora mogu biti izmijenjeni bez prethodne obavijesti Korisniku. USpretinac.com zadržava pravo da poboljšava, dodaje, mijenja ili izbacuje bilo koji dio ugovora u cijelosti ili djelomično u bilo koje vrijeme. USpretinac.com može ukinuti ili mijenjati bilo koji dio web stranica, uključujući ukidanje bilo koje USpretinac.com usluge. Promjene ugovora su na snazi onog trenutka kada je objavljena promjena na stranicama USpretinac.com. Kontinuirano korištenje ovih web stranica nakon bilo kakve promjene smatra se prihvaćanjem promjene ugovora od strane Korisnika.

USpretinac.com je tvrtke u SAD-u  "USPRETINAC",W.Foster Ave.,Chicago.

Sve cijene ponuđenih usluga kao i plaćanja su izražene u hrvatskim kunama (kn) i US dolarima. Cijene, uvjeti plaćanja i ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i mogu se promijeniti bez prethodne najave!

Usluga

USpretinac.com iznajmljuje adresu i broj pretinca u SAD-u, odnosno posreduje u dostavi paketa i pošiljaka uz dodatne usluge za svoje korisnike. Najam pretinca se plaća unaprijed jednokratno ili pretplatom, a troškove obrade i slanja pošiljke na adresu Korisnika, Korisnik je obavezan platiti prije slanja pošiljke na njegovu adresu sa skladišta USpretinac. Cijene osnovnih usluga su uvijek istaknute u važećem cjeniku na stranicama USpretinac.com, a za dodatne usluge bit će mu izrađena ponuda.

Korisnik ovlašćuje USpretinac.com kao posrednika za primanje paketa adresiranih na Korisnikov broj pretinca i dostavljene na USpretinac.com adresu.

Prije nego paket pristigne na USpretinac.com skladište Korisnik mora osigurati dostavnu adresu u Hrvatskoj unoseći ispravnu adresu u svom profilu. Korisnik za svaki paket koji pristigne u Korisnikov osobni broj pretinca dobiva obavijest o tome putem e-maila. Nakon toga Korisnik je dužan uplatiti potrebne iznose za dostavu i proviziju za uslugu kao i zatražene dodatne usluge u roku 20 dana. U protivnom, USpretinac.com se riješava paketa na način da ga uništi ili odbacuje. Iznimno na zahtjev korisnika i nakon uplate ležarine prema važećem cjeniku može se produljiti skladištenje. U protivnom USpretinac.com zadržava pravo riješiti se paketa. Paket neće biti upućen na korisnikovu adresu u prije nego je Korisnik podmirio sve svoje obaveze za uslugu. Slanje svakog pojedinog paketa je jedna usluga i kao takva se naplaćuje.

Korisnik  je suglasan da USpretinac.com neće vraćati uplaćene usluge nakon što Korisnik odustane od daljne dostave od SAD-a do korisnikove adrese ili se iz bilo kojeg razloga predomisli o dostavi naručenog paketa. U slučaju da Korisnik zatrazi uslugu vraćanja tog istog paketa trgovcu od kojeg je paket naručen također je suglasan platiti sve troškove i obveze koje iz toga proizlaze.

Korisnik  je suglasan platiti sve potrebne nepredviđene troškove i usluge u svezi obrade i slanja paketa.

Nakon što je uplata registrirana, u najkraćem roku paket se upućuje na Korisnikovu adresu ostavljenu prilikom registracije na USpretinac.com.

Odgovornosti i obveze

Korisnik je u potpunosti odgovoran za uvoz i zaprimanje robe kupljene i isporučene posredstvom USpretinac.com. Korisnik je dužan prije svake kupnje provjeriti da li se roba može izvesti iz SAD i uvesti u državu u koju je pošiljka upućena. Neovisno o ovlaštenjima i mogućnostima korisnika, USpretinac.com ne posreduje u uvozu biljaka, životinja, oružja, te opasnih ili nedozvoljenih kemikalija i materijala.

Korisnik sve novčane obveze i dugovanja prilikom preuzimanja paketa, plaćanja carina, PDV-a itd. snosi sam.

Korištenje pretinca i adrese skladišta USpretinac.com u bilo koje druge svrhe osim preusmjeravanja pošiljaka naručenih od strane registriranog korisnika dovodi do trenutnog prekida ugovora prihvaćenog registriranjem Korisnika sa USpretinac.com.

Korisnik mora kreirati lozinku da bi mogao koristiti usluge. Korisnik je odgovoran za sigurnost njegovog Korisničkog imena i lozinke. Korisnik je suglasan da je odgovoran za sve aktivnosti vezane za Korisnikov broj pretinca ili lozinke. U slučaju bilo kojeg neovlaštenog korištenja Korisnikove lozinke, računa ili bilo koju sigurnosnu situaciju vezanu za Korisnikov račun, Korisnik mora odmah informirati USpretinac.com. Korisnik je suglasan koristiti usluge omogućene od strane USpretinac.com u okviru svih zakonskih obaveza i propisa.

Korisnik  može odustati od usluga koje nudi USpretinac.com i raskinuti ugovor u bilo koje vrijeme tako što će prestati koristiti usluge USpretinac.com ali je ovim putem upoznat i suglasan da neće dobiti povrat novca uplaćen za najam pretinca.

USpretinac.com zadržava pravo ne obnoviti ugovor odnosno registraciju Korisniku ako nije na vrijeme izvršavao svoje obveze u prethodnoj registraciji sa USpretinac.com.

USpretinac.com nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu prilikom dostave na adresu USpretinac.com. USpretinac.com će odaslati putem e-maila obavijest o prispijeću pošiljke i njenom stanju, a Korisnik  je suglasan da bilo koje probleme nastale prije toga u transportu riješava sam sa trgovcem od kojeg je pošiljka prethodno naručena na adresu USpretinac.com.

Također, USpretinac.com nije odgovoran za bilo kakvu štetu,gubitak,oštećenje nastalu prilikom USPS dostave na skladište USpretinca.Nakon što je pošiljka predana na poštu i upućena na dostavu u Hrvatsku a što se može provjeriti brojem za praćenje pošiljke,USpretinac ne preuzima nikakvu odgovornost u kašnjenju pošiljki, izgubljenih pošiljki,oštećenih pošiljki, niti snosi naknadu troškova.Također ne može utjecati na brzinu dostave koju obavlja USPS ili Hrvatska pošta.

USpretinac.com nudi linkove na razne internet stranice i sadržaje trećih strana kao informaciju svojim korisnicima. Osim ako nije eksplicitno navedeno, ne radi se o partnerima od USpretinac.com. USpretinac ne promatra i ne provjerava te stranice, posjećivanje i korištenje tih linkova i sadržaja je isključivo u odgovornosti korisnika i ni u kom slučaju USpretinac se ne može smatrati odgovornim za eventualnu štetu nastalu korištenjem tih stranica.

Zaštita privatnosti

USpretinac.com obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici USpretinac.com i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Kreditne kartice i plaćanje

Korisnici USpretinac.com mogu isključivo plaćati kreditnim karticama putem PayPal sustava.

Plaćanje kreditnim karticama izvodi se preko PayPal sustava isto kao i svako drugo plaćanje kreditnom karticom ili putem Vašeg PayPal računa.

PayPal plaćanje je brzo sigurno i jednostvno.

Djelatnici USpretinac.com i partneri koji sudjeluju u održavanju i osiguravanju normalnog funkcioniranja naših Internet stranica, nemaju uvid u brojeve kreditnih kartica, te ostale podatke s kreditnih kartica prilikom unošenja tih podataka za plaćanje naših usluga.

                 

 0

Najam pretinca jednokratno

95,00 kn

Godišnji najam pretinca

365,00 kn